Over Value2share

Waarom Value2share? 

Value2share is opgericht omdat Waardegedreven Aanpakken steeds meer aansluiten bij de behoefte van bedrijven, organisaties en netwerken die echt willen veranderen. Waardegedreven aanpakken sluiten aan bij de intrinsieke motivatie van de mensen zelf èn de reden van bestaan van de organisatie. Zelfsturing is daarbij de kern en kantelpunt. 

Wie ben ik?

Een aanpakker met een zorg-achtergrond, de analytische onderzoeker met een dr graad op zak en de adviseur die graag de dialoog aangaat. In deze rollen heb ik werkervaring opgedaan in de zorg (ziekenhuizen) bij onder andere de arbodienst van het UCMG, Sociale Geneeskunde bij de RuG en TNO. Sinds een paar jaar ben ik ondernemer. Eerst als directeur bij TNO-spinoff Value2share B.V. en nu als zelfstandig ondernemer vanuit een netwerk. 

Wat doe ik?

Beweging creëren via verbinding, dat is wat ik van nature doe. De verschillende werelden binnen de organisatie bij elkaar brengen, perspectieven delen en mensen in beweging brengen. Dwars door alle lagen van de organisatie; ik voel me thuis in zowel de bestuurskamer als op de werkvloer. Ik werk vanuit het nu, met een holistisch mensbeeld, en betrek de mensen die er toe doen. Ik val niet om bij tegenwind, werk vanuit de eenvoud en versterk de dingen die goed gaan. Ik word blij als ik energie kan toevoegen en het verschil kan maken.